torsdag 6 maj 2010

rumäventyret


hej molls/bloggen/anonyma spionerare/keran

idag är en förfärlig dag, fast igår var värre. jag är väldigt trött, jag är väldigt okoncentrerad, jag kan bara fokusera när jag äter. det blir så här ibland. jag äter melon nu, 3 för 10 på kiosken, bra pris. jag är hemma och jobbar för jag kunde inte se någon poäng med att åka till skolan. nu kan jag inte se nån poäng med att jobba. dricker kaffe istället, ca 1000 koppar. det är därför jag aldrig borde jobba hemma, jag borde aldrig försöka koncentrera mig på en plats där det finns en kaffebryggare inom 100 meters radie.

apropå radie, arkitekturen alltså, den är ganska skojig för tillfället. aldo rossi är en härlig postmodernist/progressiv modernist som tecknade jättefina saker i oljepastel + asfula hus och några fina på 70talet. sen dog han. jag härmar honom som fan, fast jag gräver ner det i sand. sen ska nånting mer hända också men jag vet inte vad och jag borde verkligen veta det nu för jag borde ha tecknat det idag och jag borde börja bygga någon slags modell imorgon... röven också.

åh nu blev kaffet klart.

1 kommentar:

  1. Hej ags! Det var på tiden..
    Det är inte bara dig det är synd om. Jag har tenta om 65 minuter. Då ska jag veta vad en postmodernist är och sånt. Usch. Dricker också väldigt mycket kaffe, för jag hade ångest och kunde inte sova inatt.

    SvaraRadera