måndag 28 juni 2010

röv

jävla fittor jag hoppas ni förstår att jag kommer SLUTA blogga från australien om ingen kommenterar nånting. du måste kommentera fastän det är ointressant och känn pressen att producera en intelligent, inkännande kommentar osv.

jag och papps bor på backpacker hostel i cairns. papps blev kompis med en djurkvinna på flyget när jag sov. hon hade varit i louisiana i två månader och tvättat oljade fåglar, hon tipsade om en massa bra rev och sånt, fast papps är lite oklar om vad´för några det var. vet inte om hon sa nåt om wombats.

för fler blogginlägg innehållande wombats se björns blogg.

det är varmt här hejdå

4 kommentarer:

 1. Amen åh, du kan va en fitta.

  kan ni inte följa med djurkvinnan och tvätta wombats någonstans? De blir säkert jättesmutsiga.

  Har du fortfarande aids förresten, eller vad det nu var du hade?

  SvaraRadera
 2. shit nu fick jag värsta dåliga samvetet. jag har tänkt kommentera massor av gånger, men får sån jäkla prestationsångest av o skriva här. nu skriver jag jättesnabbt så den försvinner. jag ska också bli en djurkvinna, eller rättare sagt fågelkvinna. keep up the good work med att göra australien! btw så arbetade jag med din fanclub i lördags! både han som tycker att ni har stora kulturella skillander och han som diskar. omg. HA DET GÖTT FÖR FAEN LILLA VEGETARIAN :)

  SvaraRadera
 3. yay kommenarer! pratade ni om mig? hoppas det, allt är asdyrt här, vi har lite ångest men annars är det bra, australier är som britter fast sämre.

  SvaraRadera
 4. a precis, du kan va fittan!
  jävla cool haj till höger. tog du bilden?? asså australien är ju helt vilt!

  SvaraRadera