söndag 27 december 2009

don't be afraid it's god's will


jag gjorde inget kreativt, jag åkte med mamma till maxi istället och spenderade säkert en timma på att försöka hitta dansk körsbärssås till risallamaltan. jag hittade den inte för den stod en halvmeter till höger. nu har vi den i alla fall. molls har mest ångest hon har gjort sönder saker. hon har inte heller gjort något poetiskt eller kreativt idag, hon har bara varit i teverummet. det luktar äckligt.

snart åker jag till danmark igen med josefin, vi ska styra världens bästa nyår någonsin. jag vet att nyår alltid blir som bäst om man blåser upp förväntingarna så mycket som möjligt innan. det kommer bli absurt, askul, minnesvärt fantastiskt och alla kommer få ligga hur mycket dom vill.

elina är tillbaka från lationolandet också, hon vet inte om det men snart ska hon få klippa mitt hår så jag ser spexig ut som på den gamla goda tiden. jag tänker hertha müllerfrisyren, eller kanske någon slags exentions. det måste i alla fall macha allt smink jag ska köpa imorgon för att sminka bort allt pinsamt jag tänker göra på nyår + all tristess idag.

puss och kram

2 kommentarer:

  1. men nä, nu låter det ju som att det är jag som luktar äckligt. det gör jag inte; det är allt annat som gör det!

    SvaraRadera
  2. alltså det kan hända att det är du som luktar äckligt, man kan inte veta, allt har vuxit ihop

    SvaraRadera