söndag 7 februari 2010

hej jag heter agnes jag är tråkig
det här är arkitektur, jag har gjort den själv

man är dum om man inte bloggar minst en gång i veckan, det har jag hört. jag har tråkigt och har ingen lust, mest skriver jag för att få molls att skriva.

jag tycker det känns så konstigt att pappa har åkt, egentligen har jag väl mer vardagskontakt med honom nu än vad jag hade innan (bjorn59.blogspot.com), men det är märkligt att veta att han inte sitter där hemma i sin studio där han ska vara. jag fick lite samma kris när molls åkte till paris i höstas. livet ute i världen känns mycket uthärdligare när man vet att hemmet och familjen där hemma är intakt och trygg och alltid där. så man vet att när det går åt helvete så kan jag bara åka hem. på ett sätt har jag väl inte flyttat hemifrån på riktigt än, jag antar att man inte känner såhär när man är vuxen. min terapeut säger att man blir vuxen vid 22. när jag blir 22 kommer pappa vara på tahiti.

jag är lite bakfull nu men egentligen är jag ganska peppad på framtiden. jag ska flytta, det blir skönt. jag ska sluta skolan, det bli också skönt. det är bara de närmsta månaderna som ligger som någon slags grå mur mellan mig och peppen. jag ska göra ett bachelorprojekt, det blir svårt. de närmsta timmarna känns som ett skämt. jag ska göra färdigt en rhinomodell, det är omöjligt.

2 kommentarer:

  1. hur tror du inte att det är här hemma då? Papps märks kanske inte alltid så mycket här heller, just för att han sitter där nere i studion, men det känns ändå verkligen att han inte sitter där.
    vad är helgplanerna?

    SvaraRadera
  2. mm, jag fattar det, är överraskad över hur konstigt det känns fastän jag också är lånt bort.
    planen är: du kommer hit, vi går på hemmafest.

    SvaraRadera