lördag 23 januari 2010

fuck you wwwidag är dagen vi säger fuck you till allting och inleder morgonen med en självgoogling i sann nutidsanda-anda. vad säger google då? google säger "fuck you right back" google säger "agnes mohlin är något stördo som sysslar med hunddans" utom, finally, längst ner på sidan två, google säger "ags blogg: 'jag satt i kiss på nyårsafton.'" punkt.

har just läst i tidningen att man ska självgoogla varje månad för att se att det inte står nånting stört som gör att framtida arbetsgivare kan bli avskräckta. men det gör ingenting för jag gillar inte att jobba faktiskt.

för övrigt har jag varit i skolan dygnet runt sista veckan, och veckan innan, den här veckan var kul, vi har sytt en jättefin struktur i siden med svarta pinnar och behåknäppning, det tog LÅNG tid. jag har glömt kameran i danmark, är på vilohelg + säga-hejdå-till-pappa-som-reser-helg i göteborg. jag tänkte köpa smink. molls kommer hem snart, 4-ever från paris. hon är sur, jag är glad, undrar om hon är bakis. pappa tror det för hennes facebookstatus var nånting med fylla, mamma sa "näää vad VIDRIGT" då tyckte jag att dom överdrev lite.

puss och kram

3 kommentarer:

 1. Hahahahahhahahahahahaha, det här är det bästa som har hänt mig!
  Men åh, vad tråkiga m och p är som håller på. jag tar snart bort honom igen.

  SvaraRadera
 2. man kan si mye om google, men han er faenmeg en mann med humor! her kaster du bort nesten hele livet ditt på skolen, - ofrer tid, helse, en ung og frisk hud, blod, svette, tårer og ikke minst en hver mulighet for et knall i ny og ne - men det han velger å brande deg med er at du sitter i kiss. kanskje vet han noe vi slett ikke kan forutse om hva fremtidige arbeidsgivere egentlig ser etter? jeg tror google er en fin fyr.

  SvaraRadera
 3. haha, ja, kanske. jag tycker han borde vara lite mer bipolär.

  SvaraRadera