fredag 1 januari 2010

ny tid, nya hobbies

idag har jag sett twin peaks hela dagen och rökt för det botar ångest har jag upptäckt + att jag känner mig som audrey horne då. jag har även fönat håret och gjort audrey horne frisyr, samt målat läpparna sådär gött audrey horne-orangea. nu sitter jag i min ensamhet och mår ganska illa, men lite bättre.

egentligen så är det här ju helt fel. jag har alltid älskat nyår för jag älskar känslan av att ha ett helt nytt år framför mig som inte har blivit förstört än. älskar att tänka att det här året, fan vad det har potential, jag ska bli en härlig människa, ha det härligt, bli snygg, bli kär, osv. det känner jag nu också, men 12 timmar twin peaks, cigaretter och ensampromenader passar kanske inte riktigt in i bilden av all ny härlighet. har liksom redan förstört det lite granna, fortsatt på samma sätt. det är ju inte så meningsfullt att starta det nya härliga året den andra januari. äsch fuck it jag gör det ändå. alla degar faktiskt på nyårsdagen.

elina sov här, vi råkade somna lite igår på festen för att sen bli ganska brutalt utkörda av kompisar till hon som ägde sängen men inte vågade gå in i sitt rum för att vi sov där. vi vaknade överraskande pigga vid 12, åt frulle och såg twin peaks, sen åkte hon hem för jag behövde vara ensam, jag behövde det faktiskt. det är så idiotiskt, jag gnäller konstant om att jag hatar att vara själv men jag älskar att vara ensam också. det är bara när man är ensam man kan leka audrey horne och tjuvröka.

jag tänker inte säga mer om igår, det var väldigt kul först men sen känns det som att jag blev lite för mycket för mig själv och det var nog bara bra att jag somnade. skorna gjorde asont också.

såhär gör vi med det gamla året!

2010, så jävla bra, det kan inte gå dåligt, till och med siffrorna är snygga. viktigt med symmetri vet ni.
puss

4 kommentarer:

 1. Happy New Year !!!

  2010 New Year's Fireworks show

  http://fireworks2010.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. jag vill veta mer om nyår. hamnade ni i partilledanmark? fick du hångla? stal du något?
  2010 blir bäst. det vet jag.
  åh, aggs, om du ska röka nu så blir det ju hopplöst för mig att sluta (för det ska jag efter paris) jag menar du är ju min förebild och sådär.

  SvaraRadera
 3. amen alltså nej, det blev inte så himla bra, parilledanmark var trevligt men vi kom dit vid 1, jag däckade vid 2, var hemma tre och det enda som hanns med var lite pinsamhet på telefon. jag stal en kaka, josse hånglde. det kan bara bli bättre.

  SvaraRadera