söndag 10 januari 2010

okej hej

kära molls,
det är snö i danmark, det är äckligt och kallt. igår var mams här, det var mysigt, vi åt vietnamesisk brunchbuffé och blev så mätta att vi nästan dog. jag var väldigt glad att mams kom för jag borde egentligen ha varit i skolan hela dagen, men nu kunde jag ju inte det utan var tvungen att promenera och äta en massa istället. mams kom mitt i natten i fredags, hon betalade fel på tågbiljettautomaten, 60 kr för mycket. hon var oglad, fast glad ändå. jag hade bäddat, hon sa "åh, gud vad glad jag blir att jag slipper göra det" jag antar att jag får nöja mig med det, jag hade väl uppskattat ett enkelt "tack vad snällt" mer, men vad ska man göra. mams will be mams.

hon skulle med tåget klockan 7 igår kväll, men först skulle hon gå till biljettkontoret och klaga över att deras automater var obegripliga. klockan 7 fick jag ett sms "jag fick pengarna tillbaka!"
jag bara *grattis grattis*. halv åtta fick jag nytt sms "missade tåget med 10 sekunder fick betala 205 för ny biljett till malmö och åka ikapp tåget". fast jag tror att hon var nöjd ändå.

så fort mams hade åkt råkade jag öppna en miniflaska rödvin framför datorn, jag skulle på middag hos isak och aron men det blev så sent och jag var hungrig så jag var liksom tvungen att äta rödvin för att inte svälta ihjäl. sen fick jag jättegod mat och ca 10000 liter mer rödvin. jag är ganska bakfull nu, jag ser på teve istället för att vara i skolan, jag vet att det är dumt, jag borde bygga modell, borde verkligen verkligen verkligen. gör det sen. om en kvart eller så.

jag bygger ett toalettmuseum i skolan nu, jag tror du skulle gilla det, det är jätteidiotiskt, det är liksom rör överallt i en stor glasbubbla och en massa genomskinligt kakel runt. sjukt dumt, som pompidou fast litet och meningslöst och med en sanitetsutställning i.

puss och kram

2 kommentarer:

  1. åh, lilla mams, hon är verkligen alltid så mams. vad skönt att du slapp plugga och blev full. Av erfarenhet så vet jag dock att det är typiskt dumt att dricka vid laptop. vi kom förövrigt aldrig till flash igår och jag blev lite ledsen för det, fast sen så hamnade vi på curio där de har massa uppstoppade djur istället och det var nog minst liks bra.
    jag hoppas verkligen att det där museet blir uppfört och byggt på riktigt. då kan jag få jobba där och bestämma vad som är bra och vad som är dålig toalettkonst.

    SvaraRadera
  2. mm, tänkte inte på det. typiskt dumtheten alltså. curio låter kul, är det roliga människor också eller bara roliga döda djur?

    SvaraRadera