söndag 3 januari 2010

nästa gång det är första söndagen på ett nytt decennium kommer jag vara 31 år gammal undrar om jag kommer ha barn dåwohoo inget bloggande igår för jag var jätteupptagen med att ha ett liv. internet känns så 00-tal.

jag kommer just från GYMMET (duktighetspoäng till mig) där jag var på ett värdelöst pass (dårlighedspoäng till gymbruden) nu ska jag se twin peaks, duscha lite och sen ska jag kanske ha lite mer liv. nyåret börjar helt klart den andre januari. fast min cykel gick sönder (var sönder innan men nu kunde jag inte ignorera det mer) det måste ju betyda att jag inte kommer kunna cykla ordentligt på hela 2010, hoppas inte att det man gjorde den 2 januari påverkar hela decenniet, kommer bli väldigt jobbigt cyklande i så fall. och sjukt mycket choklad. jag var på bio också, undrar om det här innebär att jag kommer se sherlock holmes varje dag. vi får se. förutom detta har jag under 2010 ätist sjuka mängder keso. det är nånting som ligger i släkten, fast jag gillar inte kex så mycket.

det är synd att jag inte har hunnit med nånting ovärdigt i år (eeh, okej han med lite men det var tråkigt ovärdigt jag vill ha pinsamt men kul ovärdigt) . julias nyårslöfte är att 2010 ska bli det ovärdigaste året, jag tänkte vara med på det för mitt nyårslöfte att hitta en dansk man utan sneakers och keps kommer gå åt helvete.

puss

1 kommentar:

  1. men varför måste han vara dansk? kan du inte hitta något devendra banhart-lurvigt på andra lång eller något wannabe på jazzhuset? de har iaf inte truckerkeps. vi ska hem snart aggs!
    förövrigt så tycker jag att länkarna är hemskt imponerande i detta inlägg

    SvaraRadera